Ny kreaklub på Aalestrup Bibliotek
Ny kreaklub på Aalestrup Bibliotek

Ny kreaklub i Aalestrup

Aalestrup Bibliotek bliver mødested for folk med hang til kreative sysler

Corona-nedlukningen har fået mange til at savne de fællesskaber, vi normalt tager for givet. Derfor har Vesthimmerlands Biblioteker valgt at lægge lokaler til en ny kreaklub med fokus på samvær, hygge og kreative sysler. Det er planen, at klubben skal mødes hver mandag eftermiddag, og første gang bliver 12. april – eller så snart de gældende Corona-restriktioner tillader det. Klubben er blevet til på initiativ fra en lokal Aalestrup-borger i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker og Vesthimmerlands Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Kvinden bag tiltaget, Kirsten Persson Kristensen, fik idéen til et kreativt fællesskab, da hun så et opslag om fællesskaber på Vesthimmerlands Kommunes Facebook-side.

-Min hobby er at male og lave kort, og indimellem gør jeg det sammen med en veninde. Det er så hyggeligt at sidde sammen og male. Idéen til klubben kom, fordi jeg godt kunne tænke mig at mødes med andre om min hobby, så vi kan hjælpe og inspirere hinanden fortæller Kirsten Persson Kristensen, der håber på at kunne dele sine hobbyer med klubben.

Åben for alle

Savner man fællesskaber, hygge, eller blot nogen at dele sin hobby med, er der altså godt nyt. Kreaklubben er nemlig åben for alle, og hvis man er interesseret i at være med, kan man blot sende en mail til Mette Drejer Jørgensen fra Vesthimmerlands Biblioteker på mdj@vesthimmerland.dk.

Fra bibliotekets side er man naturligvis meget opmærksom på at overholde de gældende restriktioner fra sundhedsmyndighederne for at forhindre spredning af Coronavirus. Derfor kan der kun være et begrænset antal deltagere i klubben, og biblioteket sørger for håndsprit og mulighed for at holde god afstand.