Hjælp

Her kan du få hjælp til bibliotekets hjemmeside.

Du er også altid velkommen til at kontakte os. Klik på ”Kontakt” eller ring til tlf.: 99 66 85 10.

Sådan søger du: 

Du finder søgefeltet øverst på forsiden. 
Vil du fx finde en bestemt bog, kan du søge på titlen, forfatteren eller en kombination af ord fra titel og forfatternavn. Får du for mange resultater, kan du afgrænse din søgning i kolonnen i venstre side. Har du slet ikke held med at finde bogen, kan det skyldes, at vi ikke har købt bogen, og du kan i stedet prøve på bibliotek.dk.

Sådan reserverer du: 

1.    Log ind med lånernummer/cpr-nummer og pinkode
2.    Klik ind på det materiale, du vil reservere
3.    Klik på ”Reservér
4.    Når materialet er klar til afhentning, vil du modtage en SMS/E-mail, eller du kan tjekke ”Reserveringer klar til afhentning” under ”Min konto”

NB: Første gang, du vil lave en reservering, skal du indstille afhentningssted i din profil:
 
1.    Vælg "Min konto" øverste i højre hjørne
2.    Vælg "Brugerprofil" 
3.    Vælg ønskede afhentningssted under ”Afhent reserveringer på”
4.    Tryk på "Gem" nederst på siden


Sådan fornyer du: 

Når du vil forny materiale(r), du har lånt, skal du logge ind på din konto. NB: Du kan tidligst forny materialer 7 dage før afleveringsdatoen.
 
1.    Log ind og vælg "Min konto" i øverste højre hjørne.
2.    Vælg ”Lån"
3.    Markér de materialer, som du gerne vil forny. Der vil være synlige firkanter ud for de materialer, du har mulighed for at forny. Er der ingen synlig firkant ud for et materiale, er det ikke muligt at forny materialet. Det kan enten skyldes, at der er længere tid end 7 dage til afleveringsdatoen, at materialet er reserveret af anden låner, eller at materialet er hjemkaldt fra det bibliotek, vi har fjernlånt det af. 
4.    Klik til sidst på "Forny valgte" øverste oppe på siden.
5.    Tjek status, om materiale blev fornyet. De materialer, som du har fornyet, vil nu ligge i bunden af din oversigt over lån, da oversigten er sorteret efter afleveringsdato.
6.    NB: Ved fjernlåns materialer er fornyelsen forbeholdt. Tjek derfor den følgende dag, om fornyelsen er blevet godkendt.

På hjemmesiden kan du også:

Under ”Min konto” kan du også betale mellemværende, rette dine adresseoplysninger og sætte dine reserveringer på pause (hvis du fx skal på ferie), så du undgår at gå glip af dine reserveringer.