""

Ebook Central Plus

Adgang
Med biblioteks login
Engelsksprogede bøger for voksne indenfor mange områder. Der er fokus på titler til studerende fra mange af de førende forlag, men også bøger om hobby, biografier mm. Bøgerne er udgivet inden for de sidste 5 år.

Ebook Central Plus lånemodel:

Titlerne i Ebook Central Plus tilbydes i en lånemodel, der hedder "Demand Driven Aquisition" Det betyder, at biblioteket først køber bogen, når du gerne vil låne den.

Du "requester" bogen, udfylder en formular, hvor du skal vælge, hvor længe du vil låne den 1, 7, 14 eller 28 dage. Så angiver du din bibliotekskommune og din email, og du vil herefter på mail få besked om at bogen er klar til dig. Ventetiden på svar er op til 24 timer på hverdage og ofte hurtigere


Sådan gør du

1.    Log dig på Ebook Central Plus med dit bibliotekslogin
2.    Opret en brugerkonto
3.    Find den bog du gerne vil låne
4.    Hvis du er sikker på, at du vil låne bogen så vælg ”request”
5.    Du kan også orientere dig ca. 5 min inden, du skal beslutte, om du vil låne bogen. Du finder ”request" ikonet i bogikonet til venstre på skærmen.
6.    Udfyld formularen med navn, email, bibliotekskommune og hvor længe du ønsker at låne bogen (typisk er valgmulighederne 1-7-14-28 dage)
7.    Du vil få en bekræftelse på mail om, at bogen er klar til dig inden for 24 timer på hverdage, og herfra kan du via linket i denne bekræftelse åbne bogen