For lærere, pædagoger og PLC

Vesthimmerlands Biblioteker stiller en lang række tilbud til rådighed for dagtilbud, skoler og uddannelsesinstitutioner.

Tilbuddene på denne side er forslag til, hvordan I som institution kan få glæde af biblioteket. Kontakt os gerne, hvis I har idéer og ønsker til, hvordan biblioteket kan understøtte jeres arbejde – vi er altid interesserede i dialog og udvikler løbende nye tilbud.

Kontakt Jette Ninette Olsen på jol@vesthimmerland.dk / 99668532

 

Kulturnøglen

Kulturnøglen udgives af Vesthimmerlands Kommune og indeholder aktuelle tilbud fra biblioteket samt kommunens andre kulturinstitutioner. Hent Kulturnøglen 2023-2024 her

 

Brug biblioteket i dagligdagen

Folkebiblioteket er borgernes sted – og dermed også jeres. Her er nogle bud på, hvordan man som institution kan bruge bibliotekerne i dagligdagen.
Kom og få en kort introduktion til biblioteket af personalet.
Leg (vi har legetøj/legeplads på alle fire biblioteker).

 

Madpakkespisning

Mødested (fx mødes med andre dagplejere)
I er også meget velkomne til at benytte nedenstående tilbud, men kontakt det lokale bibliotek før I kommer på besøg, så vi kan sikre os, at vi har lokaler og personale til rådighed.

 

Højtlæsning

Film for dagplejegrupper og børnehaver (kun på Farsø bibliotek)
Hjælp til at finde materialer til opgaveskrivning
Udvidet biblioteksintroduktion

 

Læselyst

Vesthimmerlands Biblioteker har i samarbejde med kommunens skolekonsulent, læsekonsulent, PLC og lærere udviklet materialer for øget børns læselyst på mellemtrinnet (4-6. klasse). Materialerne er primært målrettet forældre, da vi ved at forældrene har en stor rolle at spille. Materialerne er udviklet til brug for fagpersonale, målrettet forældrene.