""

Marie Blankenberg
Schmidt

Formidler
Telefon:
9966 8503

Jeg ved en hel masse om:

Jeg interesserer mig for mange forskellige ting, professionelt og privat. Professionelt: Projektledelse, udvikling, vejledning, formidling, didaktik/undervisning, pædagogik, psykologi og naturvejledning. Privat: Bøger, motionsløb, orienteringsløb, mountainbike, vandring, friluftsliv, liv i haven, håndarbejde (i særdeleshed hækling), mental og fysisk sundhed (kost og motion) m.m.


Dét kan jeg hjælpe dig med:

At finde den rigtige bog – håber jeg.


Jeg foretrækker at læse:

Jeg har ofte lyst til at sætte mig ind i emner, der interesserer mig. Jeg låner og læser/lytter gerne til flere fagbøger om et emne indtil jeg har fundet det, jeg søgte, eller har lært det, jeg gerne ville lære. Jeg elsker at finde den rigtige bog, der gør en forskel. Sideløbende med dette, læser/lytter jeg til skønlitteratur for den gode oplevelses skyld.


Tre (lidt underlige) facts om mig:

Jeg har først lært at løbe som voksen, og kan stadig huske den første gang, jeg løb hurtigt nok til at overhale en forgænger. Siden har jeg løbet halvmaraton fem gange, og løber i hverdagen. Jeg elsker landkort, der giver overblik og har detaljer som højdekurver, friluftsfaciliteter m.m., så man kan planlægge naturture ud fra dem. Jeg tog en lederuddannelse i min fritid, da jeg var lærer, fordi jeg interesserede mig for ledelse.

 

Mine yndlings-links:

Forbrugerrådet Tænk, løberute.dk, Rebild Løbet, bibliotek.dk, Filmstriben, Buggi

 

Seneste indlæg

Ingen indlæg