Introduktion til teknikker og ingredienser, når man skal bage uden gluten, efterfulgt af glutenfrie opskrifter på forskellige slags bagværk, såsom brød, boller, kager og tærter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.14
Beskrivelse
På omslaget Meyers Madhus
ISBN
9788711904060
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
231 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Aktuelt
Bagedysten
Er du fan af fondant? Bliver du lykkelig, når du hører det helt rigtige knæk fra en veltempereret chokolade? Og har du sukket henrykt over sprøjteposens mange anvendelsesmuligheder? Så har vi garanteret en bog med kageopskrifter til dig. Biblioteket har nemlig noget for alle - også i hverdagen.Læs mere