Giv en oplevelse i julegave - arrangementer i 2019
Giv en oplevelse i julegave - arrangementer i 2019

Glæd én du holder af med oplevelser til jul!

06.12.18
Arrangementer i 2019

Findes der noget bedre end at dele gode oplevelser?
Allerede nu kan du købe billetter til de mange spændende arrangementer på Vesthimmerlands Biblioteker i 2019 - måske den perfekte julegave?! Se arrangementerne her.

Hos Vesthimmerlands Biblioteker er vi meget glade for den store opbakning, der har været til vores arrangementer her i 2018! 
Så tusinde tak til alle jer - store som små, der har fundet vej til vores brede vifte af arrangementer.

2019 byder allerede nu på mange spændende arrangementer - med alt fra Teater&Pizza for de mindste til spændende forfatterforedrag som bl.a. Thomas Korsgaard, Kim Leine, Allan Olsen og Svend Brinkmann - samt en lang række hyggelige film- og fredagscaféer.

Du finder os også på Facebook, hvor du i december kan deltage i adventskonkurrencer og vinde billetter til arrangementer i 2019. Følg os her!

Stor interesse for forfatterforedrag
Vesthimmerlands Biblioteker har i år haft stor succes med at invitere tidens populære forfattere til at holde foredrag.
2018 har været et strålende år for Vesthimmerlands Biblioteker – særligt på arrangementsfronten. Årets forfatterarrangementer har nemlig været særdeles velbesøgte. 

De to populære bestsellerforfattere Jesper Wung-Sung og Leonora Christina Skov lagde i efteråret vejen forbi bibliotekerne i hhv. Aars og Farsø. Her holdt forfatterne foredrag for begejstrede publikummer, der havde været tidligt ude at købe billetter til arrangementerne, der hurtigt blev udsolgt. 
Også fredagscaféen på Aars Bibliotek med den lokale forfatter Dorte Elkjær-Gregersen tiltrak et usædvanlig stort publikum. Omkring 100 interesserede dukkede nemlig op for at høre historien og Halkærkonen og andre originaler.  

Bibliotekschef Bo Jacobsen glæder sig over, at vesthimmerlændingene har taget bibliotekets arrangementer til sig. 
- I år har vi haft flere udsolgte forfatterarrangementer, bl.a. med Leonora Christina Skov og Jesper Wung-Sung. Vi arbejder løbende på at få de mest interessante forfattere til at holde foredrag på biblioteket, og jeg glæder mig over, at vesthimmerlændingene har lyst til at deltage i bibliotekets arrangementer, konstaterer den tilfredse bibliotekschef.

Materialer