Få adgang til mere end 3.500 engelske netlydbøger med app’en RBdigital

01.02.18
Vidste du, at du gennem biblioteket har adgang til et stort antal internationale magasiner – og nu også engelske netlydbøger med app’en RBdigital?

Vi kender RBdigital (tidligere Zinio) for deres store udbud af internationale magasiner i høj kvalitet, men nu er der også godt nyt til alle, der er vilde med lydbøger. RBdigital er nemlig gået ind i 2018 med den gode nyhed, at de nu også tilbyder mere end 3.500 engelsksprogede netlydbøger. Netlydbøgerne tilbydes kun via deres app ’RBdigital’.

På farten eller på sofaen?
Det er helt op til dig, hvor og hvornår du vil lytte til netlydbøgerne, da de både kan streames og downloades. Når du har downloadet en lydbog, kan du lytte til den offline, når du vil og hvor du vil.

Massevis af internationale magasiner
Ved du det ikke allerede, kan vi fortælle, at RBdigital også giver adgang til masser af internationale magasiner og blade i høj kvalitet - fra populære livsstilsmagasiner til fagtidsskrifter. Du finder bl.a. Rolling Stone, National Geographic, Cosmopolitan, The Economist, Vogue, Science og mange flere. Du kan også læse danske magasiner som f.eks. Datatid og Alt om data. De nyeste udgaver af magasinerne udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version.

Du kan på RBdigital læse lige så mange magasiner og netlydbøger, du har lyst til. Hvis du har brug for hjælp til app’en, så kig forbi dit bibliotek og få hjælp til at komme i gang.
Rigtig god fornøjelse!

Ny bruger på RBdigital
1. Gå ind på www.vhbib.dk/e-materialer/rbdigital og klik på 'RBdigital' (markeret med grønt) for at åbne RBdigitals hjemmeside
2. Opret nu en konto
3. Efter kontooprettelsen er du klar til at hente appen 'RBdigital' i App Store eller Google Play
4. I appen vælger du land og logger på med din RBdigital-konto.