Kvinde der læser i sofaen, set ovenfra

Bøger på engelsk

01.11.21
Har du set vores samling af engelsk litteratur?

Flere og flere læser på engelsk - særligt fantasy og ungdomslitteratur er blevet populær, da mange spændende titler ikke nødvendigvis oversættes til det danske marked. Vi har købt en alsidig samling som vi naturligvis også vedligeholder og tilføjer nye gode titler til løbende. Udover de førnævnte genrer finder du også bestsellers, gode romaner, spændende thrillers og krimier og evigt aktuelle klassikere på vores hylder fordelt på kommunens fire biblioteker.

Udover vores fysiske bøger kan vi naturligvis også skaffe de fleste titler hjem fra andre danske biblioteker, så du aldrig går forgæves efter den gode læseoplevelse -  og glem ikke eReolen Global!

eReolen Global

eReolen Global (https://ereolenglobal.overdrive.com/) ligner på mange måder eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app, som hedder 'Libby'. Du kan læse mere om hvordan du tager den i brug her.

Her får du adgang til engelsksprogede lydbøger, e-bøger og et hav af magasiner på din tablet, smartphone eller computer. Du kan låne både skønlitteratur og faglitteratur, og der er noget for enhver smag og læsestyrke.

Herunder finder du et udvalg af vores nyere engelske bøger - vil du se dem alle, finder du dem her.

Materialer