Sommerbogen 2020

28.05.20
Tusindvis af børn deltager i Danmarks største læsekonkurrence for alle i alderen 6–15 år.

Sammen med De Danske Børnebiblioteker inviterer vi alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence: Sommerbogen 2020.

Sommerbogen handler om gode læseoplevelser, som der i den lange sommerferie er god tid til at dykke ned i. Der er fokus på glæden ved at læse, så hvad enten man er skarp til det med ord eller har lidt sværere ved det, så kan alle være med. For at deltage i konkurrencen om præmier, skal man opfylde nedenstående kriterier:

  • Du kan deltage hvis du er mellem 6 og 15 år
  • Du skal hente et udfordringskort på biblioteket eller print selv
  • Du skal læse 3 bøger og løse 10 læseudfordringer
  • Du skal udfylde 3 anmeldelser

Aflever jeres udfyldte udfordringskort og anmeldelser senest mandag 24. august for at deltage i lodtrækning om fire lokale bogpræmier. Én af de heldige vindere udtrækkes til at være med i den nationale lodtrækning om at tømme en boghandel på 5 minutter.

Så læs en masse gode bøger og vær med i konkurrencen om fede præmier. Sommerbogen 2020 åbner d. 12. juni og fortsætter frem til d. 22. august.

Husk, at I altid kan få inspiration og gode anbefalinger til jeres læseoplevelser her på hjemmesiden (se fx her eller her) eller ved at spørge bibliotekarerne.