Ordkrafts logo

Ordkraft

01.09.21
Ordkraft er klar med programmet til en anderledes litteraturfestival den 18. september

Programmet for Ordkraft 2021 er landet, og i år kan du opleve festivalen på en ny måde i form af intense medleys af blandede oplevelser med både musik og litteratur på endagseventen den 18. september.

Samtidig med at Ordkraft løfter sløret for programmet, åbner de for billetsalget til de enkelte medleys via ord-kraft.dk. En billet koster kun 50 kroner, og i og med at der er begrænset antal pladser til hvert medley, regner festivalen med, at der bliver rift om billetterne. Så det er med at slå til i en fart.

Find hele Ordkrafts program og køb billet på ord-kraft.dk

Medley-konceptet, kort fortalt

Ordkraft Festival 2021 er på flere måder nyt. Dels er festivalen, som følge af coronapandemien, kun i luften én lang dag og dels introducerer de noget der hedder medleys. Mange kender det sikkert fra musikken, hvor man sammensætter flere stykker til ét langt nummer.

Det gør Ordkraft nu med litteraturen som omdrejningspunkt. Hvert medley, hver oplevelsespakke, indeholder mellem 3 og 5 indslag, der passer sammen, det kunne være med et fælles tema, en fælles måde at fortælle på, et geografisk fællesskab eller noget helt fjerde.

Et Ordkraftmedley har en varighed på 1 ½ - 2½ time, og billetter til hver enkelt pakke skal købes på forhånd på ord-kraft.dk. Her finder du også det fulde program for festivalen.

I 2022 bliver Ordkraft igen til en tredagsfestival, som foregår den 7., 8., 9. april 2022.

Materialer