Forsiderne på tre titler i De Syv Søstre serien

Lucinda Riley er gået bort

14.06.21
Forfatteren til "De syv søstre" og mange andre populære bøger har tabt kampen mod den kræft hun kæmpede imod de sidste fire år

Her på Vesthimmerlands Biblioteket er det sjældent at der ikke er mindst én bog af Lucinda Riley blandt de mest reserverede - og lige i øjeblikket ligger hun da også nr. 1 med sin nyeste bog "Den forsvundne søster", der udkom på dansk i slutningen af maj måned. Det bliver et stort savn for alle hendes læsere, men vi kan glæde os over at hun nåede at skrive en lang række bøger i sit meget produktive forfatterskab.

Fra Forlaget Cicero på instagram:

Hendes familie skriver:

”Vi er meget kede af at fortælle, at Lucinda sov stille ind i morges omgivet af sin familie. Vi er klar over, at dette må komme som et chok for mange, der ikke har vidst, at Lucinda har kæmpet mod kræft i fire år. Lucinda har rørt så mange mennesker, der har læst hendes bøger. Hun udstrålede kærlighed og godhed i alt, hvad hun gjorde, og vil blive ved med at inspirere os alle for evigt.”

Lucinda Riley blev født i Irland i 1966, hendes pigenavn var Edmunds og det var også det navn hun udgav sin første bog under, da hun debutterede som forfatter som 24-årig. De tidlige bøger under Edmunds er først udkommet i Danmark efter at Lucinda Riley blev en kendt bestseller-forfatter, her er de udgivet under hendes gifte navn Riley.

Læs mere om Lucinda Riley på Litteratursiden.dk

 

 

Videoer med Lucinda Riley

Interview med Lucinda i Gyldendals Bogklubber

 

Materialer