Det selvbetjente bibliotek genåbner
Det selvbetjente bibliotek genåbner

Åbent hver dag kl. 7-22

Fra mandag d. 29. juni kan man igen besøge biblioteket fra morgen til aften

Vesthimmerlands Biblioteker er gradvist genåbnet efter corona-nedlukningen, og i denne uge åbner biblioteket igen for selvbetjening. Det betyder, at man kan komme på biblioteket hver dag fra kl. 7-22.

Biblioteket tager sig dog stadig nogle ekstra forholdsregler for at nedsætte risikoen for smitte med coronavirus. Derfor opfordres lånere til at holde afstand og bruge håndsprit. Desuden må børn vente lidt endnu på at kunne lege med legetøjet i børnebiblioteket, ligesom Playstation kun er tilgængelig i den betjente åbningstid.

Adgang til print og computere

Nu kan man igen bruge bibliotekets computere og printer. Biblioteket opfordrer til, at man er særligt opmærksom på god håndhygiejne, dvs. at man bruger håndsprit og tørrer tastatur og mus af før og efter brug.

Bogcaféerne

Bogcaféerne i åbner for en kort bemærkningen inden sommerferien. Der vil være kørsel til bogcaféerne tirsdag den 16. juni og tirsdag den 23. juni. Bogcaféerne holder sommerlukket fra den 29.juni t.o.m. den 9. august. Første kørsel efter sommerferien er tirsdag den 11. august.