Infomedia logo

Infomedia

Adgang
Med biblioteks login
Du har som oprettet låner ved Vesthimmerlands Biblioteker adgang til at læse artikler og anmeldelser fra Infomedia via bibliotek.dk.. Infomedia indeholder over 40 millioner artikler fra danske aviser, fagtidsskrifter og telegrambureauer

Infomedia er en database, som indeholder tekster fra en lang række danske aviser og tidsskrifter som eksempelvis Berlingske Tidende, BT, Computerworld, Ekstra Bladet, Information, Politiken og Ritzau - og artiklerne er lagt ind som tekst.

Der er dog undtagelser, hvor du via en PDF-fil kan se artiklen, som den var trykt. Det er muligt at printe artiklerne. Hvis du laver profil på bibliotek.dk vil du også kunne læse udvalgte artikler online. Læs mere her.

Bemærk: Du kan kun søge i Infomedia på biblioteket, men du kan søge og bestille udvalgte artikler fra Infomedia inde på bibliotek.dk.

Sådan gør du

Dette skal være opfyldt, for at du får adgang:

  1. Du skal være logget ind på bibliotek.dk. Lav et login, hvis du ikke har det allerede.

  2. Du skal gemme Vesthimmerlands Biblioteker som dit favoritbibliotek, EFTER at du har logget ind.

  3. Gå ind på bibliotek.dk, og vælg artikler i menuen. Søg en artikel frem, og klik på "Mere information" og derefter på "Læs artiklen fra Infomedia". Du kan nu læse og udskrive artiklen.

  4. Få udvidet hjælp til at benytte Infomedia ved at klikke her.