FaktaLink logo

FaktaLink

Adgang
Med biblioteks login
FaktaLink er et arbejdsredskab til skoleelever, studerende, lærere, researchere, journalister og andre, der ønsker at sætte sig ind i et emne og få overblik over og kendskab til den relevante litteratur og information om emnet.

På FaktaLink kvalitetsvurderes den information og litteratur, der er tilgængelig om et emne. Dette gør FaktaLink særdeles egnet til projektopgaver i folkeskolen og på gymnasialt niveau.

Sådan gør du:

Du kan få adgang til FaktaLink hjemmefra og på biblioteket her ved at benytte dit cpr-/lånernummer og din pinkode til Vesthimmerlands Biblioteker. Herfra bliver du linket videre til relevante hjemmesider/relevant litteratur om dit emne.

Det kan du bruge FaktaLink til

På FaktaLink finder du udførlige artikler om aktuelle og samfundsrelevante emner. Her findes artikler om alle emner lige fra sport, kultur og historie til politik, trends og medier og massevis af andre spændende, oplysende og aktuelle emner.

Artiklerne ajourføres og suppleres løbende, og formålet med Faktalink er kort og godt at præsentere aktuelle og komplekse emner på en let, enkel og overskuelig måde, som kommer dig til gavn, hvis du eksempelvis mangler overblik over relevant litteratur og information om et emne, eller du ønsker viden om aktuelle emner, der endnu ikke er skrevet fagbøger om.