eReolen GO logo

eReolen GO

Adgang
Med biblioteks login
På eReolen GO findes alle børnematerialer fra eReolen. eReolen GO er en selvstændig side under eReolen, som henvender sig specifikt til børn.

Her finder du massevis af spændende, sjove, skøre og gysende e-bøger og lydbøger, hvor der formidles særligt til børn og unge i alderen 7-14 år.

For at benytte eReolen GO skal du have forbindelse til internettet, være oprettet som låner på Vesthimmerlands Biblioteker og være borger i Vesthimmerlands Kommune.

I Vesthimmerland er skolerne ikke med i eReolen GO, det er derfor ikke muligt at benytte UNI-Login. Derfor er det desværre heller ikke tilladt for skolerne at benytte eReolen i undervisningen.

Sådan gør du:

  1. Du finder eReolen GO på hjemmesiden www.ereolengo.dk eller som app på din smartphone eller tablet.

  2. Find den eller de titler, du gerne vil låne. Du kan låne op til 10 e-bøger og netlydbøger pr. måned af de "grønne". Derudover findes der et bredt udvalg af titler, de "blå", der frit kan lånes og som derfor ikke er begrænsede af de øvrige låneregler. Disse kaldes de blå titler og er tydeligt markeret i appen.

  3. Klik på ‘Lån’ og derefter op ’Ja’ for at bekræfte dit lån.

  4. Nu er lånet gennemført, og teksten ændrer sig derfor og fortæller dig, at titlen er lånt.Så trykker du blot på ’Luk’-knappen, hvorefter siden automatisk genopfriskes.

  5. Du får nu mulighed for at trykke på ’Læs’-knappen på titelvisningen. Hvis du straks vil begynde læsningen, trykker du bare her. Vil du hellere gemme læsningen til senere, kan du altid finde lånet under ’Min side’, hvor den vil figurere under listen 'lånte e-bøger'.

  6. Så let er det at låne bøger på eReolen GO. GO’ fornøjelse!

 

Det kan du bruge eReolen GO til:

På eReolen GO kan du finde masser af fede titler online, som er lige til at kaste sig over hjemmefra. Du kan vælge imellem ebøger, hvor teksten står på skærmen og netlydbøger, hvor du får indholdet læst op.

Og så er det ellers bare med at gå ombord i timevis af underholdning, inspiration og læring.