Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Knaberscenen
Aagade 1
9620 Aalestrup
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Voksne

Lev for det halve

23.01.20
Nanna Hyldgaard er forfatter til bogen fortæller, hvordan hun og hendes mand lagde deres liv om og fik tid og råd til det vigtige i livet
Drømmer du om at skære ned på udgifterne, måske for at få råd til at arbejde mindre? Vil du gerne leve mere klimavenligt og få bedre tid i hverdagen – uden at savne noget? Så kom med til en inspirerende aften med gode tips til at skrue ned for forbruget og op for livet.
 
Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen har med udgangspunkt i sin egen familie skrevet bogen ”Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance”.
Årene, hvor man forsøger at få kabalen med familieliv og arbejde til at gå op, er for mange den travleste tid i livet. Det var det også for Nanna og hendes mand, indtil de en dag – udmattede af stress – beslutter sig for at lægge deres liv om.
Idéen er enkel: At skære forbruget ned til det halve for at kunne arbejde halvt så meget. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende, uden at gå på kompromis med hverken gode råvarer eller børnenes fritidsinteresser.

I løbet af et år rydder Nanna Hyldgaard Hansen og hendes mand op i alt unødvendigt i deres liv: Tøj og ting bliver solgt, og pengene investeret i bæredygtige aktier. De vænner sig til sjældent at købe nyt, men i stedet finde andre løsninger.
I dette tankevækkende og aktuelle foredrag vil Nanna åbenhjertigt dele ud af de forskellige overvejelser og erfaringer, som hendes familie gjorde sig undervejs. Få praktiske trin-for-trin råd, sparetips og enkle anvisninger, sådan at den enkelte selv kan vælge, hvor meget man måske har lyst til at forandre sit eget liv.

Materialer