Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Foredrag

Allan Olsen: Jeg tog en anden vej

07.05.19
Hør Allan Olsen fortælle åbent, gribende og levende om sit liv med og uden alkohol
Allan Olsen har været ædru alkoholiker siden 1993. Han vil fortælle åbent, gribende og levende om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker.
 
Allan taler om livet og livskvalitet, om at sætte sig nye mål, og hvad der gør hverdagen så fantastisk som ædru. Han vil også fortælle om, hvordan han formåede at ændre sit liv, og hvordan han tog ansvar for selv samme. Hvordan han stædigt planlagde nye mål ved at skifte de gamle vaner ud og sætte fokus på nye vaner.
 
Foredraget henvender sig til alle, der gerne vil ændre på uhensigtsmæssige vaner og du kan i forlængelse af foredraget også høre om tilbud fra Sundhedscenter Vesthimmerland og Behandlerhuset Vest.
 
I 2018 udgav Allan Olsen bogen Jeg tog en anden vej om hele processen fra alkoholiker til ædru. Der beretter han levende om sit liv fra barndommen til sin farverige karriere som landskendt skuespiller. Sideløbende udviklede han et stærkt stigende alkoholforbrug, som til sidst fik hans verden til at krakelere. 
 
Bogen kan købes til arrangementet og der vil være mulighed for at få den signeret. 
 
 
Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem Sundhedscenter Vesthimmerland, Behandlerhuset Vest og Vesthimmerlands Biblioteker.