Sommerbogen 2022

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Sommerbogen

10.06.22 - 20.08.22
Er du mellen 6 og 15 år? Så kan du deltage i Danmarks største læsekonkurrence og vinde fantastiske præmier. Læs mere om Sommerbogen 2022 her.

De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2022. 

Man kan deltage i Sommerbogen fra den 10. juni til den 20. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på dit lokale bibliotek, læs  og lyt til en masse gode bøger i din sommerferie, og vær med i konkurrencen om fantastiske præmier. Vinderen af hovedpræmien får lov at tømme en boghandel på 5 minutter!

Hvad kan man vinde?

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. På Vesthimmerlands Biblioteker trækker vi desuden lod om en lækker bogpræmie på hvert bibliotek - så der er flere chancer for at vinde.

Sådan gør du

  • Hent et udfordringsark på biblioteket fra den 10. juni, eller download udfordringsarket her
  • Læs eller lyt til 3 bøger og løs 10 af læseudfordringerne
  • Udfyld de 3 anmeldelseskort på bagsiden af udfordringsarket
  • Aflever det udfyldte udfordringsark på dit lokale bibliotek senest den 20. august
  • Du er nu med i lodtrækningen om de 3 hovedpræmier

Hvem står bag Sommerbogen?

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder for Sommerbogens fornemmeste opgave, nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og styrke læselyst og læseglæde.

Hvad skal du læse?

Her kan du finde inspiration til gode bøger for børn. Du kan også finde masser af inspiration til lydbøger og e-bøger på eReolen Go og du kan selvfølgelig altid spørge din bibliotekar om vejledning og gode læsetips på dit lokale bibliotek.